iOS7-ben a Linkedin

2013.06.19. 13:12

alma.jpgmacrumors.com szerint az iOS 7 része lesz a Linkedin, bár a fejlesztőknek kiadott béta verzióban még nincs benne, de várhatóan a kereskedelmi változatban benne lesz.

A Facebookot már az iOS5-be is tervezték beletenni, de csak az iOS6-ra sikerült a két cégnek megegyezni, így csak abban jelent meg.

9to5Mac szerint, ahol a hír először megjelent, az iOS7 felhasználói a "share sheet"-tel tudják majd megosztani a tartalmakat a Linkedinen. Az Apple már 8 napja bejelentette, hogy az OS X Mavericksbe integrálja a Linkedint, így reális esélye van annak, hogy az iOS7-nek tényleg része legyen.

 

Linkedin Képzés logóSzeretne többet tudni a Linkedinről, magyarul? Szeretné hatékonyabban használni a Linkedint, esetleg Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

A Linkedin Képzés blogján olvashat bővebben a Linkedinről, magyarul.

Keressen meg a Linkedin Képzés - a Linkedin Magyarul +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr145368852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása