Jó női döntések

2013.03.06. 15:04

happy-business-woman.pngA Linkedin egyik legnagyobb csoportja a Connect: Professional Women Network, azaz  egyszerűbben: Connect.

A Connect egyik bejegyzésében arra volt kíváncsi a beszélgetést kezdeményező hölgy, mit tegyünk, ha megakadtunk. A Linkedin blogja most erről ír.

A válaszadók mindegyike kiemelte, hogy ha most nem is boldogtalan, valamikor az volt. A megakadásnak több formája is lehet, ezek közül kettőt emelt csak ki a blog. Elveszíthetjük az érdeklődésünket a szakmánk iránt, vagy nem érezzük a kihívást több. De van itt még az is, hogy elegünk van a nagyvállalati munkaformának. Ilyen a Kattuska, vagy Lázár Veró. Kati egy pharma vállalattól, Veró egy nagy építész irodától váltott.

A Linkedin blogja készített ehhez egy SlideShare-t, ahol 11 okos női döntést soroltak fel. Ezt láthatja itt.

 

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr645119881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása